RandiSéta!A legmenőbb társkereső!:)
A Villámrandi vagy Gyorsrandi vagy másnéven Rapidrandi olyan társkereső típus, ahol az ismerkedni vágyó társkeresők személyesen találkoznak. Angolul Speed Dating. A gyors randi társkeresők ismerkedési helyszíne, jellemzően egy kávézó vagy étterem egy különálló része. A résztvevők a villám randi alatt, közvetlen beszélgetnek egymással, közvetlen kontaktusba kerülnek. A rapidrandi idején, egy-egy társkeresővel csak rövid ideig, max 10 percig van lehetőség ismerkedni, ez alatt az ismerkedési idő alatt kell, felkelteni a másik társkereső érdeklődését.
A villám randik alatt, Nem árt, ha van önbizalmad, mersz kérdezni és válaszolni is. Amennyiben félénk vagy, vagy csak még nem voltál gyorsrandi társkereső rendezvényen, hasznos lehet neked, náhány ismerkedési tipp. Ismerkedési tanácsok villám rapid vagy gyors randi rendezvényekre.
A villámrandi Budapesten a legnépszerűbb, de vannak még más városokban is rapid randi vagy villámrandi lehetőségek. Rapid randira vagy gyorsrandira Miskolcon, Szegeden, Pécsen, Debrecenben, Sopronban, Nyíregyházán, Veszprémben, vagy Székesfehérváron is van igény. A Randi Séta lemegy, bármelyik városba, lépj velünk kapcsolatba, és indíts el egy séta randi társkeresőt bárhol az országban..
A gyors randi helyszín megközelítésekor, figyelj a cselekedeteidre, mert érkezhetsz egyszerre leendő randipartnereddel is.
Mikor megérkezel a villárandi helyszínére, akár végig is skubizhatod a jelölteket, vagy lesz-ami-lesz alapon csak várd a kezdést. Azonos nemű társkeresőiddel beszélegthetsz is, bár van, hogy az izgalom nagyobb úr.
Kezdéskor az első társkereső partnernél, még nem biztos, hogy azonnal forog a nyelved, jó, ha van egy nyitókérdésed, igaz, hogy a rapidrandi percei gyorsan telnek, de a kínos csenddel nem lehet ismerkedni.
Ha váltás van, másik asztalhoz kell átülnöd, ne ragadj ott, köszönj el, ülj át a következő gyorsrandi társkereső partnerhez.
A RandiSéta társkereső Budapest utcáin kalauzolja, az ismerkedni vágyókat, könnyed hangulatban, közvetlen, személyes ismerkedési lehetőséget biztosítva a résztvevőknek. A Randi Séta társkereső azoknak szól, akik megunták az online levelezgetés akadálypályáit. A SétaRandi társkereső programjain élő, hús-vér emberekkel találkozhatsz, közvetlen beszélgethetsz cseveghetsz. A Séta Randi alkalmával a korosztályodhoz illően, Budapest társkereső fiataljaival, vagy fiatalos újrakezdőivel ismerkedhetsz. A Séta Randi társkereső rendezvényein nemcsak a korosztályra ügyelünk, hanem a nemek arányára is, hogy lehetőleg egyenlő férfi és hölgy találkozhasson. A RandiSéta társkereső eseményein különböző ismerkedni vágyó emberekkel találkozhatsz, akár diplomás elit társkereső résztvevőkkel, vagy csak szimplán kedves szimpatikus úriemberekkel vagy hölgyekkel. Egyáltalán nem hasonlítható bármely gyorsrandi vagy rapidrandi vagy más néven villámrandi társkereső klubokhoz, a RandiSéta Budapest utcáin zajlik, a résztvevők egy nyitott közvetlen vidám hangulatú programon vesznek részt. A Randi Séta Budapest legjobb helyeit járja be, s közben a résztvevőknek lehetőségük nyílik egymással beszélgetni. A Séta Randi sokak szerint a legjobb társkereső, a top 10 Budapesti társkereső egyike.

A végére minden kiderül ...

RandiSéta! :)
2015-7 randiseta.hu társkereső
H+H reklám