RandiSéta!A legmenőbb társkereső!:)
Ismerkedés szempontjából az utca konkrétan, a korlátlan lehetőségek utcája. Egy-egy forgalmas helyen, rengeteg társkereső nő vagy férfi megfordul, szó szerint megfordul, akár utánad is, csak vedd észre. Egy nagyobb városban Debrecenben, Szegeden vagy Budapesten, több társkeresésre alkalmas helyszín is található. Az ismerkedés az utcán, csak elszántságot kíván, azt kívánja, hogy a tettek mezejére lépjél. Legegyszerűbb oéyat megszólítani, aki egyedül van, de ha ketten vannak abból is érdekes dolgok sülhetnek ki.

1. Kell egy nyitó kérdés.
Mint bármely más társkeresi módozatban, de ha igazán társat szeretnél találni, itt van talán a legegyszerűbb dolgod. Nyitó kérdésként legjobb talán, ha megkérdezed hogy tudsz eljutni A-ból B-be, vagy hol találsz egy bizonyos boltot. Olyan kérdésed legyen, amivel segítségre szorulsz, és akivel ismerkednél, úgy érzi segíthet neked. Ha túl röviden válaszol, kérdezd meg biztos-e az igazában, kérdezd meg honnét tudja.
2. Aztán jöhet a horogpont.
A horogpont egy olyan beszólás vagy kérdés, ami kiakasztja vagy kizökkenti az emberséges cselekedetéből, és a személyiségedre irányítja figyelmét.
A RandiSéta társkereső Budapest utcáin kalauzolja, az ismerkedni vágyókat, könnyed hangulatban, közvetlen, személyes ismerkedési lehetőséget biztosítva a résztvevőknek. A Randi Séta társkereső azoknak szól, akik megunták az online levelezgetés akadálypályáit. A SétaRandi társkereső programjain élő, hús-vér emberekkel találkozhatsz, közvetlen beszélgethetsz cseveghetsz. A Séta Randi alkalmával a korosztályodhoz illően, Budapest társkereső fiataljaival, vagy fiatalos újrakezdőivel ismerkedhetsz. A Séta Randi társkereső rendezvényein nemcsak a korosztályra ügyelünk, hanem a nemek arányára is, hogy lehetőleg egyenlő férfi és hölgy találkozhasson. A RandiSéta társkereső eseményein különböző ismerkedni vágyó emberekkel találkozhatsz, akár diplomás elit társkereső résztvevőkkel, vagy csak szimplán kedves szimpatikus úriemberekkel vagy hölgyekkel. Egyáltalán nem hasonlítható bármely gyorsrandi vagy rapidrandi vagy más néven villámrandi társkereső klubokhoz, a RandiSéta Budapest utcáin zajlik, a résztvevők egy nyitott közvetlen vidám hangulatú programon vesznek részt. A Randi Séta Budapest legjobb helyeit járja be, s közben a résztvevőknek lehetőségük nyílik egymással beszélgetni. A Séta Randi sokak szerint a legjobb társkereső, a top 10 Budapesti társkereső egyike.

A végére minden kiderül ...

RandiSéta! :)
2015-7 randiseta.hu társkereső
H+H reklám